TERMENI SI CONDITII

IMPORTANT: shop.bbimage.ro reprezintă o versiune BETA (stadiul de testare). Ne cerem scuze pentru orice posibile disfunctionalitati aparute si apreciem orice sesizare a acestora din partea dumneavoastra, in scopul remedierii lor cat mai rapide. Pretul pentru orice produs este considerat FINAL doar dupa confirmarea verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) a acestuia de către consultantii nostri de vanzari.


Prevederi generale :

Vizitarea si folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL. Adresa web shop.bbimage.ro este proprietatea companiei SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL.

 

Drepturi de autor:

Continutul site-ului shop.bbimage.ro este proprietatea SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL si este aparat de legile in vigoare care protejeaza drepturile de autor. Folosirea fara acordul SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului shop.bbimage.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL.
 
Securitatea datelor personale si a informatiilor :

Datele personale introduse de catre client vor fi folosite de SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL, numai in scopul declarat al acestui site. SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a clientului altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului. Inregistrarea facuta de client da dreptul SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL de a-l contacta prin orice mijloace in vederea oferirii serviciilor sale, fara a putea fi acuzat ca practica spam-ul, sau abuzeaza de libertatea clientului.
 
Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului shop.bbimage.ro  a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste date, imagini, sau alte informatii. In eventualitatea in care o informatie a fost gresit introdusa in bazele noastre de date sau afisata gresit, SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL isi aloca dreptul de a corecta informatia respectiva fara niciun preaviz si eventual de a anunta clientul in cel mai scurt timp, prin orice cale, despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile, informatiile, datele, etc. sunt prezentate pe site cu titlu strict informativ, iar imaginile, informatiile sau datele reale, etc. (la zi) pot fi diferite, datorita modificarii de ultima ora de catre autoritati care sunt independente de SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL, care va depune eforturi ca actualizarile sa se faca in termenul cel mai scurt. SC EDITURA MEDIA IMAGE SRL nu are nicio obligatie materiala fata de nici un client, in cazul in care apar decalaje intre valabilitatea la zi a informatiilor de pe site-ul shop.bbimage.ro si informatiile oficiale emise de autoritatile in vigoare. Furnizorul va depune toate eforturile pentru reducerea eventualelor perioade de decalaj a valabilitatii informatiilor prezentate. Clientul isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste detinerea drepturilor de autor asupra imaginilor si a textelor trimise pentru realizarea lucrarilor.
 
Frauda:

Orice incercare de accesare a datelor personale ale altui utilizator sau de a modifica informatiile continute de site-ul shop.bbimage.ro ori de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul shop.bbimage.ro, va fi considerata tentativa de frauda in legatura cu site-ul  shop.bbimage.ro  si va face obiectul sesizarii penale a organelor autoritatii de stat pentru combaterea fraudelor, pentru tragerea la raspundere penala a persoanelor responsabile.
 
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

 
^Top