INTREBARI FRECVENTE

Care sunt formatele si hartia pe care imprimati?

Multifunctionalele noastre permit imprimarea digitala pe formate incepand de la A6 (1/4 din A4) pana la formatul maxim, 330X487 mm (A3+). Putem imprima pe hartie incepand de la 60 gr/mp pana la 80 gr/mp precum si pe carton dublu cretat, incepand de la 100 gr/mp pana la 300 gr/mp. Pentru imprimari de mari dimensiuni, putem imprima pe hartie speciala White Back, de la 150 gr/mp pana la 440 gr/mp, cu cerneala Ecosolvent, la dimensiuni de pana la 1,5 m latime si 50 m lungime.

De ce limitati comanda anumitor produse la cantitati de peste 100 bucati?

Utilajele noastre, fiind din gama profesionala pentru productie de tiraje medii si mari, necesita anumiti timpi de functionare constanta si implica reglaje pe care nu le putem face in cazul unor comenzi de 1-2 bucati. Orice comanda intra in productie doar dupa aprobarea clientului care poate solicita o proba a lucrarii.

Livrati in tara si in strainatate?

Da, putem face livrari oriunde, prin curierat rapid, Posta Romana sau posta internationala, costurile acestor livrari fiind evidentiate separat in oferta si factura.

Daca am doar o idee despre cum trebuie sa arate flyerul meu, mi-l puteti crea Dvs.?

Sigur ca da. Departamentul design si-a castigat reputatia de a crea lucrari exceptionale care sa exprime grafic ceea ce doriti sa transmiteti clientilor Dvs. Timpul de lucru este de cca 1,5 ore pentru un flyer format A5. De obicei pornim de la dorinta Dvs. iar pe machetele create introducem observatiile si modificarile solicitate astfel incat forma finala sa corespunda exact viziunii Dvs.

In cat timp imi tipariti 10.000 de flyere format A6?

Utilajele nostre au posibilitatea de a imprima 45 de pagini A4 color, fata-verso, pe minut, astfel incat timpul de imprimare este de cca 55 minute. Daca se calculeaza si finisarea (taierea la dimensiunile solicitate) timpul de productie pentru cele 10.000 de flyere este de cca o ora si 15 minute.

Imi asigurati si corectura cartii mele, o am doar culeasa in format electronic si nu am timp sa o revad pentru corectura?

Corectura, alaturi de consilierea editoriala si DTP (desktop publishing) constituie o parte importanta a serviciilor pre press pe care le oferim autorilor, precum si un punct forte al editurii noastre. Tehnoredactorii si corectorii nostri au o experienta de peste 10 ani iar aprecierile pozitive la adresa muncii lor ne fac sa spunem ca suntem printre cei mai buni.

Vreau sa afisez o reclama de cca 120 mp pe o fatada de cladire, ce imi recomandati? Asigurati si montajul?

Pentru suprafete atat de mari, expuse la vant, solutia cea mai buna ar fi imprimarea cu cerneala Ecosolvent pe mesh strip, deoarece materialul acesta permite circulatia aerului printre fibrele sale, fiind si mult mai usor decat banerul. Putem face finisarea obisnuita pentru acest tip de lucrari: executarea tivului pe marginile mesh-ului si aplicarea de capse pentru a putea fi ancorat in mai multe puncte. Va putem asigura si montajul acestuia, inclusiv la inaltime, cu alpinisti utilitari.

 

 
^Top